België Bananenrepubliek

Via de schoonzus van de grootmoeder van mijn vriend, die goed bevriend is met de achterneef van de nicht van Dries Van Langenhove – uit goede bron dus – vernemen we dat Conner Rousseau een ‘sleeper agent’ is van Schild en Vrienden. Hij werd begin deze eeuw gerekruteerd door Van Langenhove himself in een obscuur Gents studentencafé, waar ze na een dozijn Duvels, vriendschappelijk racistische moppen tapten. Helaas blies Rousseau zijn dekmantel tot driemaal toe op. Eerst zei hij dat hij zich als Vlaming niet meer thuis voelde in Molenbeek. In ’t Hemelrijk noemde hij Roma bruin gespuis die met matrakken moeten bestreden worden. En gisteren kwam aan het licht dat hij in de online rubriek ‘Bekende Viervoeters’ illustreerde hoe hij zijn hond leert om bruine medemensen te bijten. De deep cover was bijna gelukt. Helaas voor Conner loopt de mond over waar het hart van vol is.

Bootcamp met Trump

Uit diezelfde hooggeplaatste betrouwbare bron vernemen we dat Conner Rousseau in het grootste geheim getraind werd in hetzelfde bootcamp als Donald Trump. Dat blijkt ook uit de realiteit.

Toen Trump seksistische praat uitkraamde was het ‘lockertalk’. Niet-intentionele machismo. Zotteklap onder mannen met hersenen tussen de benen. Wanneer Conner Rousseau over een zwangere journaliste met lastige vragen zei ‘dat ze waarschijnlijk last had van haar hormonen’, was dat een links geintje. Een socialistische niet-intentionele zwaai van de keukendeur. Wanneer Conner een proces-verbaal krijgt dan klinkt het net als Trump dat het een politieke machinatie is om hem en zijn partij politiek te treffen. Wanneer Conner klachten krijgt voor seksueel grensoverschrijdend gedrag, dan sluit hij net als Trump via zijn advocaat ‘Stormy Daniels’ zwijgcontracten af – in België heet dat een dading. Wanneer de media de waarheid over hem wil publiceren, valt hij net als Trump de media en de persvrijheid aan. Zowel Trump als Rousseau proberen ambtenaren van justitie en politie arrogant onder druk te zetten en te manipuleren. Het feit dat beiden egocentrische betweters zijn met een ijdeltuiterij die zelfs Narcissus doet verbleken, hoef ik amper toe te lichten. Dat bij beiden processen, klachten en onfatsoenlijk gedrag van hen afglijden als water van een eend, werd deze week in Vlaanderen en in de Verenigde Staten nog maar eens duidelijk.  

Alcohol is de sleutel naar de waarheid

“Ik was zat dus ik con’ner niets aan doen”

Conner Rousseau liegt ook dat het een lieve lust is. Dat hij zich van zijn arrogante racistische haatspraak, smaad aan de politie en oproepen tot geweld tegen de Roma-gemeenschap niets meer herinnert is dikke zever. Experten verklaren dat enkel zware alcoholisten die chronisch drinken en comazuipers aan tijdelijk geheugenverlies lijden. Rousseau is, tenzij ik mij gruwelijk vergis, geen van beide. Dat je je de zaken anders voorstelt. Tot daar. Dat wil ik gerust geloven. Dat je denkt dat grensoverschrijdend gedrag amicaal flirten is, is Rousseau al overkomen. Nu dacht hij dat racistische haatspraak, smaad aan de politie en oproepen tot geweld tegen de Roma-gemeenschap een vriendelijke plaisanterie onder kameraden was. Het is duidelijk. Alcohol is de sleutel naar de waarheid. Het heeft Rouseau bevrijd van zijn politiek correct gezwans waaraan hij zich als socialistisch politicus gedwee moet houden. De door rode woordengeneraals gehersenspoelde firewall werd gesloopt door spraakwatermoleculen van gerstenat. Wat praatvaar Rousseau echt denkt over politie en Roma hoorden we zo voor het eerst. Dank u alcohol van het ‘t Hemelrijk.

Linkse ratten ontrollen elkaars matten

Dit dronken racistische haatspraakincident van Rousseau zou wel eens een juridische troef kunnen worden voor Van Langenhove en andere digitale ‘vuile muilen’. Zo probeert hij zijn vriend Dries alsnog een dienst te bewijzen. Als Unia straks geen klacht indient en/of het gerecht geen vervolging voor de feiten instelt, dan wordt hun verdediging simpel. Ik was zat toen ik – wat ik toen in beschonken toestand dacht – vriendelijk grappende memes naar mijn vrienden verstuurde. Ik zat op café met een stuk in mijn kraag toen ik racistische haatspraak spuide op Facebook en Discord. Ik herinner mij niet meer dat ik het deed. Maar ik dacht dat het een vriendelijk grappende tekst was. Nu ik het lees, schaam ik me en excuseer ik mij. Het was niet-intentioneel en nuchter zou ik het nooit doen. Boem patat. Vrijspraak. Dat is ook de reden waarom zijn linkse vriend Tom Van Grieken Rousseau ter verdediging snelde. Logisch nationaalsocialisten steunen collega socialisten. Linkse ratten ontrollen elkaars matten. Hij weet dat nogal wat Vlaams Belangkandidaten – vooral voor de gemeenteraadsverkiezingen – dronken de verbale bocht uitvliegen. Hij weet dat velen zich nuchter kunnen bedwingen. Maar evenzeer weet hij dat ze geïntoxiceerd, net als Conner Rousseau, hun diepgewortelde brulaaphaatspraak niet kunnen onderdrukken.

Alscuus op sterk water

Zonder filmisch bewijs had hij zeker de kaart van een politieke hetze tegen hem blijven trekken. Zonder filmisch bewijs had hij de woorden van de politie in twijfel blijven trekken. Wees daar maar zeker van.

Vooruit zit met een kater. Conner uit wel spijt. Maar spijt komt steeds te laat. Zijn excuses kwamen ook veel te laat. Hij wist verdomd goed wat hij gezegd had tegen de flikken. Maar wachtte meer dan een maand om zich daarvoor te excuseren. Enkel wanneer hij 100% zeker was dat er racistische haatspraak, smaad aan de politie en een oproep tot geweld tegen de Romagemeenschap door een bodycam gefilmd werd, en hij geen kant meer op kon, kwam hij met excuses. Zonder filmisch bewijs had hij zeker de kaart van een politieke hetze tegen hem blijven trekken. Zonder filmisch bewijs had hij de woorden van de politie in twijfel blijven trekken. Wees daar maar zeker van. Het was ook geen écht excuus, maar een alscuus. Een excuus onder voorbehoud en met als verzachtende omstandigheid dronkenschap. Het klonk ongeveer zo: ‘Sorry, ik meende het niet echt. Ik was mezelf niet. Ik verontschuldig mij mocht ik iemand gekwetst hebben met mijn zattemanspraat.’ Als hij hier mee wegkomt, maken zowel justitie, Unia en vooral de socialistische partij zich grenzeloos belachelijk.

Dit was niet op de afbraak:

• Elio Di Rupo is fier dat zijn Waalse Regering de Walen niet extra belastte. De PS wil ze wel via de federale regering plat belasten.

• In Oudenaarde reed een alcomobilist uit het schepencollege een fietser dood. Hij excuseert zich dat hij te snel reed. Hij was zat. Nuchter zou hij dat nooit doen.

• Het stinkstofdecreet van parlementaire platliggers Bart De Wever en Tom Ongena was volgens de Raad van State een mestvaalt van juridische zesjescultuur. In de palliatieve zorgen van politiek Vlaanderen sterft wetgevend werk een lijzige dood.

• Naar verluidt zou Conner Rousseau zijn dictatoriale oprispingen toeschrijven aan een vroege peripenopauze. Gwendolyn Rutten bevestigt dat haar collega liberalen Alexander De Croo, Vincent Van Quickenborne en Bart Somers daardoor ook dictatoriale oprispingen kregen.

0 CommentsSluit opmerkingen

Laat een opmerking achter