België bananenrepubliek

Na de veroordeling van Dries Van Langenhove moeten we het noodgedwongen hebben over de vrije meningsuiting en onze door woke geïnfecteerde justitie. Deze erodeert stilaan richting een spelletje Russische roulette waarbij je nooit weet welke kogel van scheefgetrokken verontwaardiging je zal treffen.

Vrije meningsuiting

Vrije mening is een noodzakelijk kwaad voor de evolutie van onze gedachten

Vrije meningsuiting is het fundament van alle andere rechten, want hoe kan je andere vrijheden of rechten veiligstellen – laat staan behouden – als je niet het recht hebt ze te verdedigen of te bekritiseren? Vrije meningsuiting dwingt ons onze woorden te gebruiken in plaats van bommen en granaten. Het uiten van gal, haat en beledigingen werkt louterend en staat ons toe om vreedzaam samen te leven met mensen wier opvattingen we onaangenaam tot zelfs walgelijk vinden. En ja, beste Jan Van den Berghe ook meningen die uw woke-visie op democratie bedreigen. Vrije mening is een noodzakelijk kwaad voor de evolutie van onze gedachten. Ze is historisch noodzakelijk voor alle menselijke vooruitgang, zij het wetenschappelijk, politiek of moreel.  

De paradox van tolerantie

Laten we hopen dat we ooit een dag bereiken waarop vrije meningsuiting écht betekent dat we kunnen luisteren naar elkaar zonder de ander de mond te snoeren. De woke-marxisten denken dat vrije meningsuiting betekent dat ze het recht hebben om anderen het zwijgen op te leggen als ze het niet eens zijn met wat er gezegd wordt. “Ja, ik geloof in vrije meningsuiting, zolang je maar zegt wat ik wil horen!” Zo werkt het niet.

En dan hebben we nog de paradox van tolerantie. Hoe tolerant moeten we eigenlijk zijn ten opzichte van de intolerantie van wokewappies? Moeten we intolerante meningen van wokewappies tolereren in naam van vrije meningsuiting? Ik zeg daarop ja. Absoluut en geheel. Maar! We leven in absurdia, waarin de meest intolerante mensen het hardst schreeuwen om tolerantie en in dat proces de tolerantste denkers beschuldigen van intolerantie.

Stop de opwarming van de hersenen.

De eerste symptomen van de gevolgen van hersenopwarming zijn dictatoriale trekjes en beledigingsmanie

Dries Van Langenhove kreeg een jaar effectieve celstraf en wordt tien jaar ontzet uit zijn politieke rechten – gelukkig gaat hij in beroep. De furie waarbij rechtervechters neomarxistische onzin uitkramen wijst op een infectie door vervuilende woke-uitstoot. Door de hevige ongeremde woke-uitstoot van linkse bakfietsactivisten en yogasnuivers evolueren we naar een opwarming van de hersenen die onze maatschappij bedreigt. De hersenopwarming zorgt voor brown-outs, burn-outs, bore-outs, depressies, chronisch vermoeidheidssyndroom en andere psychologische plantrekkerijen, waardoor wij in België 500.000 langdurige zieken kennen. De eerste symptomen van de gevolgen van hersenopwarming zijn dictatoriale trekjes en beledigingsmanie. De woke-uitstoot knaagt aan de vrije meningsuiting en blaas het recht tot zich gekwetst te voelen op tot waanzinnige proporties. Onlangs werd Tom Van Grieken ook aangetast door de woke-uitstoot. Zijn hersenen warmden danig op dat hij zich beledigd voelde omdat Melissa Depraetere hem een racist noemde. Vrije mening en de tolerantie ervan begint bij jezelf Tom! Alsjeblief, neem snel een ijsbad van gezond verstand.

De wokewet

De Europese Unie moet níét dringend werk maken van een verordening om de woke-uitstoot te beperken en zo de opwarming van de hersenen tegen te gaan. Neen! Wij moeten via onze vrije meningsuiting de airco opzetten. En daar zit nu net het probleem. Onze mening die voor een cooldown van oververhitte hersenen moet zorgen, wordt door woke opgewarmde hoofden van justitie en chambrerende hersenen van politici dictatoriaal gebarricadeerd. De door woke aangetaste rechters en politici beseffen niet dat ze leerlingen zijn van de school van Poetin en de kerk Kim-Il-sung. Want ze gaan nu zelfs activisten, zoals Dries Van Langenhove, opsluiten voor het uiten van hun mening. Anderzijds komt een racist zoals Conner Rousseau er goedkoper vanaf. Laat ons niet vergeten dat hij naast racistische en seksistische uitspraken ook opriep tot geweld: “matrakkeer Roma” en “klop op zwaarlijvige punkers met hanenkammen.” Hij moet een opstel schrijven en krijgt hij geen celstraf. Dat zijn geen twee maten en gewichten, maar een volledige andere weegschaal. Nochtans hoor ik alle linkse pocoruiters constant roepen: “de grens ligt bij het oproepen tot geweld.” Niet voor Conner dus.

STOP DE WOKE-UITSTOOT.

NEEN TEGEN DE OPWARMING VAN DE HERSENEN.

Dit was niet op de afbraak:

  • Ben Weyts solliciteert openlijk voor een rol in de nieuwe film van ‘Kapitein Onderbroek’; de auditie was geslaagd.
  • De ministers krijgen een onkraakbare gsm’s van Belgische makelij. Daar zit ergens een mop in.
  • De communistische Groenen willen de verkoop van tabaksproducten in supermarkten verbieden. Vermoedelijk om plaats te maken voor marihuana en cocaïne.    
  • Jan Jambon is er in geslaagd om ‘Flanders Technology & Innovation’ uit het hoofd te leren. Hij komt nu in aanmerking voor het voorzitterschap van de Europese amnesieliga.
0 CommentsSluit opmerkingen

Laat een opmerking achter