België bananenrepubliek

Gods wegen zijn ondoorgrondelijk. Hij faciliteert zijn apostelen op aarde om getooid in nachtjaponnen in een duistere biechtkamers onze kinderen lessen in seksuele misvorming te geven. De almachtige god is niet bij machte om viespeuken die in zijn naam handelen te weerhouden van het traumatiseren van onze zonen en dochters. De hand van god plukte de maagdelijke bloempjes van onze kinderen bij stamper en meeldraden, en dronk de kelk tot op de bodem leeg.

Misdienaren werden misdient en koorknapen moesten de stembanden smeren.

Wierookridders vermomd als engelen

De kerk is jarenlang een toevluchtsoord en schuilplaats geweest voor pedofielen. Het celibaat was een pauselijke schild voor de vleselijke lusten van kinderlokkers. De sierlijke pseudodeugdelijke kerk of kapel was het lokaas, het Neverland, waar priesters net als Wacko Jacko kinderen mee lokten om hun perverse geilkrampen bot te vieren. De kerk is vergeven van vunzige wierookridders vermomd als engelen met aureool. Het is een gegeven dat kindermisbruikers geen vieze oude mannen zijn die opgesloten in een achterkamertje prentjes aan elkaar plakken. Neen, het zijn altijd mensen die vertrouwen uitstralen. Mannen, vrouwen of andersgegenderden die zich gedragen als hemelse engelen met een Moeder-Teresa-imago. Zie ook recent Sven Pichal.

De VRT-inspecteur die ei zo na heilig werd verklaard, gaat niet traag naar de hemel, maar snel naar de hel vliegt.

Siska de ontdoper

Een diepgaand en grondig onderzoek in Frankrijk ontblote 3000 pedofiele priesters en bracht 215.000 slachtoffers naar het altaar. De website bisschop-accountability die in de VS geestelijken met losse handjes in kaart brengt, spreekt over 7000 vetzakken in zwarte jurken en 350.000 slachtoffers. Laten we vooral ook de massagraven misbruikte kinderen in Canada niet vergeten. Op tien jaar tijd werden meer dan 1000 inheemse kinderen misbruik en vermoord door habijtseriemoordenaars. God keek toe en liet begaan. Je zou je voor minder ontdopen. Siska Schoeters, die naar eigen zeggen geen kerk betreedt en die hoogstens de kaft van de bijbel kent, laat zich ontdopen. Ze had niets met de kerk, geloofde niet, maar neemt nu de rol van ‘Siska de ontdoper’ op zich. Het is alsof je stopt met fietsen, maar geen fiets bezit en niet kunt fietsen. Het enige signaal dat Siska hiermee geeft is dat ze mediageil is. Trouwens als je je laat ontdopen, ben je dan ook onttrouwd en kan je met je ring naar de goudsmid?

Een vergiftigde vergiffenis

De Vlaamse Christendemocraten, geleid door een eigentijdse euromoslim, zijn opnieuw opmerkelijk stil. De orde van de hypocritijnzers hebben in een massa-sessie de pedofielen vergeven en een tweede, derde en vierde kans gegeven. Vergiffenis als gereedschap om een straf te ontlopen. Het is een Belgische bisschoppelijk realiteit. Pedopriesters, zoals viespeukbisschop Vangheluwe worden met Gods zegen op gezegende leeftijd naar een klooster-vakantieoord doorgestuurd om hun penopauze intens te kunnen beleven. Ik hoop, dat ze Sven Pichal als straf niet op retraite sturen naar NBC of BBC om even goed na te denken over zijn verwerpelijke daden. Een gevangenis is daar beter voor geschikt. In België hadden we naast bisschop Vangheluwe ook nog kindermisbruikers pastoor Robert Borremans, pater Luc Versteylen, Bisschop Léonard en pater Piet. Deze laatste werd door de kinderen ‘Zwarte Piet’ genoemd omdat hij een lange zwarte …kazuifel droeg.

Dit was niet op de afbraak:

• Els Ampe de gekke smurfin van blauw Vlaanderen stapt uit het partijbestuur omdat ze niet akkoord gaat met de Coup van De Croo.

• De exodus uit Afrika overspoelt onze stranden en straten met een tsunami van gelukszoekers. De dam is gebroken.  

• Mahdi houdt het been stijf. Meer geld voor kinderopvang of Jan Jambon heeft geen toespraak. Geef toe het wordt een moeilijke keuze.

0 CommentsSluit opmerkingen

Laat een opmerking achter