België Bananenrepubliek

Brussel is een broeihaard van religieus radicalisme en de wereldhoofdstad van illegale wapenhandel. Ik schaam me! België is het Land van Kokanje voor zeloten met moorddadige inborst. Ik schaam me! In België worden ontsnapte moordenaars niet uitgeleverd zelfs al verblijven ze hier illegaal. Ik schaam me! In Brussel zijn de politieagenten gedegradeerd tot straathoekwerkers van multiculturele criminele kansenparels. Ik schaam me! In België kunnen sommige parlementsleden ongestoord hun geloof boven de wet stellen. Ik schaam me! In België krijg je voor een verkeersovertreding een celstraf, maar worden oplichting, winkeldiefstallen, zakkenrollerij en inbraken geseponeerd. Ik schaam me! In België werd de democratie uitgehold met kiesdrempels en cordons. Ik schaam me!

Bom.com en PostIS

Maar! Halleluja plassmurf Vincent Van Quickenborne dagvaardt Dries Van Langenhove voor de verkoop van pepperspray omdat dit een illegaal wapen is. We zijn met z’n allen gered want op de website van ‘Schild en vrienden’ wordt geen pepperspray mee verkocht. Oef! De Zweden moeten niets vrezen bij een volgende interland. Of toch? Want de illegale supermarkten met oorlogswapens zoals Kalasjnikovs en AR-15-geweren blijven open. VRT deed een test en op drie dagen vonden ze 17 illegale wapenhandelaars bereid om hen oorlogswapens met een pakje thuis af te leveren.

Via Bom.com. Voor 12 uur besteld, vandaag nog geleverd door PostIS.”

Waarom spoort Justitie en politie de illegale wapenhandelaars niet op en gooit ze vervolgens de bak in. Just! Ze zijn te druk bezig ons te koeioneren met flitsboetes en alcoholcontroles. Belangrijker volgens de vivaldioten. De 200.000 illegale religieuze tijdbommen met oorlogswapens in hun nachtkastje. Daar hebben Alexander De Croo en zijn regering van incapabelen dan weer geen tijd voor. Niet belangrijk! Niemand in deze kolderregering van zeven dwergen schijnt te beseffen dat het belangrijk is om het belangrijkste het belangrijkst te laten zijn.

De Brusselse Fadila Maaroufi (l’Observatoire des Fondamentalismes à Bruxelles) zette op de Franse radio de puntjes op de i: Brussel is om electorale redenen een veilige haven voor fundamentalisten. De woke-partijen Vooruit, Groen/Ecolo, PS en PTB-PVDA grossieren in soepjurkstemmers en plaatsen deze in driedelig maatpak als stemmagneten op hun lijsten. De stem van Allah en de pluche van het parlement zijn belangrijk, niet onze veiligheid  

Theatraal ontslag

Vrijdag nam Vincent Van Quickenborne met wateropwellende ogen ontslag en zette meteen een eierschelp op het hoofd om Calimero te spelen. Hij liet uitschijnen alsof hij zich moedig voor iemands anders blunder als een samoerai theatraal op zijn zwaard liet vallen. Maar de fout ligt volledig bij hem en bij niemand anders. Hij en hij alleen moet ervoor zorgen dat uitleveringsaanvragen voor moordenaars goed opgevolgd worden. Veroordeelde criminelen die op ons grondgebied rondlopen moet je als minister van Justitie in het belang van de veiligheid van alle Belgen minutieus opvolgen. Geen excuses mogelijk. Geen paraplu quickie, ook geen witte.

Flitsende flitsboetes

Onze zakken plunderen deed hij efficiënt en detaillistisch.

Met de pretentie van een stokstaartje leuterde Van Quickenborne dat hij er alles aan gedaan had om justitie beter te maken. Laat me niet lachen. Wat heeft hij gedaan? Hij heeft ervoor gezorgd dat justitie sneller en beter flitsboetes kan innen. Hij heeft gezorgd voor nultolerantie bij flitsboetes. Ook als we 71 km/u rijden waar 70km/u mag, krijgen we nu sneller dan een luchtgitaarsolo een boete in de bus. Hij heeft ervoor gezorgd dat ze via een QR-code sneller van onze rekening vliegen. En als we niet kunnen betalen trekt hij het van de te innen belastingen af. Onze zakken plunderen deed hij efficiënt en detaillistisch. Maar een veroordeelde moordenaar terugzenden naar de gevangenis van zijn land, dat lukt niet.

De vuilnisbak Vivaldi

Nogal wat ministers en partijvoorzitters werden tijdens Vivaldi als valse noten gedumpt in de vuilnisbak van de Wetstraat. Joachim Coens werd door de congregatie van de hypocritijnzers als nietsnut met enkele liters wijwater bedankt voor niet bewezen diensten. Egbert Lachaert werd gestript van zijn donkerblauw voorzitterskostuum omdat hij niet op de knieën kroop voor keizer De Croo. Racist Rousseau mag met ijzeren matrak de partij verder leiden ook al diffameert hij alles waar socialisten voor staan. Meryame Kitir werd door Conner als minister weggematrakkeerd omdat ze er volgens Rousseau te dom voor was. Ze was wel slim genoeg om geen racistische uitspraken te doen. Ecolo-staatssecretaris Sarah Schlitz loog erop los toen ze als minister haar logo had misbruikt. Smurfin Eva De Bleeker kreeg van Alexander De Croo een schop tegen haar viool omdat ze een juiste begroting wou indienen. Maar dat verbleekt tegen de zeperds van Quickie. Het plasincident tijdens zijn verjaardagsbachanaal in Kortrijk en twee doden op zijn geweten door een Tunesische moordenaar in België los te laten lopen, werden zijn ministerschap fataal.

Dit was niet op de afbraak:

• Breaking news: Goedele Liekens wordt minister van Justitie. “Ze krijgt op bestuursvergaderingen alles recht” aldus Alexander De Croo

• Nu nog een helm die politici ‘GEZOND VERSTAND’ bijbrengt en er is hoop voor Alexander De Croo

 en Jan Jambon en hun kudde epibrerende oliebolministers. https://hln.be/binnenland/topdokter-steven-laureys-verhelpt-depressies-met-slimme-helm-werkt-ook-tegen-stress-alzheimer-en-nicotineverslaving~a06e89ac/.

• Alexander De Croo kondigt een strenger terugkeerbeleid aan. Vincent Van Quickenborne is al terug gaan combizeiken in Kortrijk. Nicole De Moor en Annelies Verlinden mogen straks terugkeren naar het nonnenklooster van de onbevlekte troela’s.

• Wie hier illegaal, ik herhaal illegaal, verblijft kan in ons land een huurcontract voor een woning afsluiten. België Bananenrepubliek.

0 CommentsSluit opmerkingen

Laat een opmerking achter