België bananenrepubliek

In mijn cursiefje “Boerenkrijg tegen ecofascisme en regeldiarree” van begin deze maand beschreef ik al hoe Vlaamse slaafpolitici plat op de buik gaan voor linksgroene Europese klimaatknuffelaars. De stakende boeren zijn de enige overgeblevenen met gezond verstand in de bovenkamer. Wanneer volgt de rest van Vlaanderen die nu moegetergd schijnbaar slaafs de zweepslagen ondergaat.

Want vergis je niet!

We zijn de witte slaven geworden van een tenenkrullende doctrine van Europese regelneven, groene dogmatische sojaplantknuffelaars, snowflake migrantengroupies en politiek correcte gutmenschen.

Ze worden ondersteund door een gehersenspoelde meute persmuskieten met hoogmoedswaan en een horde wietlurkers die als toetsenbordsoldaten sociale media bestoken met hun cataclystische waanvoorstellingen. Laat van je horen Vlaanderen. Steun de boeren. Ga mee de straat op.

Met een kluitje in het riet

Want de boer, hij staakte voort. Natuurlijk! Want hij werd niet met een kluitje in het riet gestuurd, hij werd met niets nergens naartoe gestuurd. Na uren geveinsd overleg kwam er de belofte voor wat administratieve verlaging van de lasten en een tijdelijke kalmeringspil voor de groene veldwachters die al te ijverig en vaak onterecht boeren boetes aansmeren. Onrecht en absurde overijverigheid van groene sandaalflikken aanpassen is geen tegemoetkoming, maar een scheve zaak rechtzetten. O ja, en men zal tot na de gemeenteraadsverkiezingen geen landbouwgrond opkopen, tenzij met enkele uitzonderingen die in elk scenario een passende interpretatie kan krijgen. Een klucht waarbij men een lege doos opblaast en laat leeglopen tot na de verkiezingen. De rest wordt naar een werkgroep gestuurd. In het Wetstratees betekent dit naar de Griekse kalender verwijzen en laten verzuipen in bodemloos gekrakeel. Over het stikstofdecreet niets! Over een betere en rechtszekere toekomst voor de boeren? Niets. Nada. Nougabollen.

Dit is een vijfpotig kalf met ezelsoren wat lipstick aandoen en naar een blinde schoonheidsspecialist sturen. Lost niets op.

Kies maar!

Het is vooruit of achteruit voor rode racisten. Kies maar! De ons door wokies en poco-wappies gedwangvoerde snowflaketaal ontploft in het gezicht van hart-op-de-tong-populisten als Conner Rousseau en Tom Meeuws. Je wordt een gemuilkorfde gutmensch of een vrije Vlaming.Kies maar!

Tom Meeuws is jaloers. Plots wordt Conner Rousseau de rode rebellerende racist van Vlaanderen. Plots is hij de man die voor controverse zorgt bij de achteruitboerende Vooruiters. Daar moest hij verandering in brengen. Hij noemde Jinnih Beels liefkozend ‘onze bruine’, Palestijnen ‘tunnelgravers’ en N-VA-schepen Nabilla Ait Daoud ‘mocroschepen’. Iemand van Marokkaanse afkomst een Mocro noemen was tot voor kort hip en cool, tegenwoordig is het een belediging voor de poco-gutmenschen, want na de TV-serie Mocro Maffia kreeg het woord ‘mocro’ een negatieve connotatie. Bullshit! Natuurlijk. Trouwens is het u al opgevallen dat we in Vlaanderen Turkse Maffia, Marokkaanse maffia, Albanese maffia, Russische maffia en Italiaanse maffia kennen, maar geen Vlaamse maffia. Wat als ze straks een serie maken over de kunstmaffia of de milieumaffia? Worden schepen van Kunst of schepen van Milieu dan plots scheldwoorden? Wie bedenkt zoiets eigenlijk? En erger nog, wie volgt die pocozever eigenlijk?

De ene belediging is de andere niet

Wat de pers niet haalde waren de koosnaampjes die Meeuws gaf aan de andere Antwerpse N-VA -schepenen. Naar verluidt noemde hij Els Van Doesbrug: goudavrekje, Peter Wouters: Bolle Gijs, Koen Kennis mandatenlikker en Annick De Ridder platligger. Maar vooral hij noemde Bart De Wever de ’Grote Leider’. Dit gigantisch verwijt verwijst naar de Noord-Koreaanse communistische Poetin-Versteher ‘Kim il-Sung’. Deze dictator wordt verantwoordelijk geacht voor een hongersnood die het leven kostte aan miljoenen Noord-Koreanen. Daarnaast zijn er nog de honderdduizenden landgenoten die stierven omdat ze het lef hadden om zich negatief uit te spreken over het monsterlijk, dodelijk beleid van de ‘Grote Leider’. Dit is voor Bart De Wever een belediging tot de tiende macht in vergelijking met mocroschepen. Maar omdat de linkse pennenridders De Wever in de mainstream media omschrijven als dit dictatoriaal moordend onmens, dan mag het plots. Als de rode persmuskieten steken is er niets aan de hand. Dan is het plots een geuzennaam of een koosnaampje zonder enige beledigende inhoud. Arm Vlaanderen, slaaf van een links zeverinfuus.

Dit was niet op de afbraak:

  • Een zetel in de Wetstraat of een stoel in Peterbos… Men gaat over lijken om hoogdravende brol te verkopen waardoor we met een kater blijven zitten.
  • Het beste moet nog komen, zei De Croo. 39 miljard euro begrotingstekort in 2029 en een schuld die ons land naar een faillissement voert.
  • De PS wil een 32-uren werkweek zonder loonverlies en we vinden nu al geen personeel dat 38 uren wil werken. Idioten.  
  • Brussel is een narcostad gerund door allochtone maffiose jeugdbendes. Paul Van Tichelt wil ze bestrijden met gebakken lucht in een luchtledige oven.

[1] Voordat ik heel tokkelend Vlaanderen over me heen krijg. Even voor de duidelijkheid: met wit bedoel ik legaal, zoals in ‘wit werk’ in tegenstelling tot ‘zwart werk’ waar zwart voor illegaal staat.

0 CommentsSluit opmerkingen

Laat een opmerking achter