België bananenrepubliek

Het woord ‘regering’ is vrouwelijk. Dat klopt niet. Laten we het even analyseren. De regering luistert niet. Zegt niet wat je wil horen. Liegt als ze iets verkeerd doet. Doet niets, maar geeft nadien uitbundige speeches over hoe ze niets doet. Beseft niet dat ze iets verkeerd doet. Trekt zich geen zier aan van hoe we ons voelen. Weet alles beter en is er arrogant over. Verzint verhaaltjes. Denkt alleen aan zichzelf. Het is duidelijk beste lezer…

De regering is een man.

Ze is een man gevangen in een vrouwenlichaam. Een man zonder ballen. Als policor vrouw kan ik aldus niet anders dan de regering vanaf nu als mannelijk te gaan beschouwen. Net als een man wil de regering u gelukkig maken. Hij werkt eraan. De regering plant het. Hij denkt er elke seconde van de dag over na. Maar de regering kan het niet. Hij weet niet hoe hij het moet doen. Soms slaagt hij er bij toeval in om ons gelukkig te maken. Maar hij weet niet hoe hij het deed. De regering kan niet vragen hoe ze het deden, want dan lijkt het of hij niet weet wat hij doet. De regering kan niet niets doen. De regering kan enkel doen alsof ze iets doen en hopen dat ze het juist doen. Herkenbaar dames?

Leugens om hun vel te redden

De gebeurtenissen rond de aanslag van 16 oktober 2023 illustreren perfect wat ik daarmee bedoel. Vaak denken wij dat onze regeringsleiders niet zijn zoals de Russen of de Chinezen en dat onze Westerse regeringsleiders ons correct informeren over de gebeurtenissen. Bullshit. Ze liegen net zo hard en niet alleen tijdens verkiezingscampagnes. Wat blijft erover van de persconferentie van onze regering de dag na de laffe aanslag in Brussel waarbij twee Zweden het leven lieten. Twéé feiten blijven overeind: twee Zweden stierven en de dader was een illegaal in ons land verblijvende asielgeweigerde, genaamd Abdeslam Lassoued. De rest bleek na uren vergaderen op topniveau, gewoon een gigantisch doek voor onze ogen. Leugens om hun vel te redden. 16 agentschappen waren op de hoogte, ze wisten perfect waar hij woonde, hadden een uitwijzingsbevel, hij had een nummerplaat op zijn naam, was geseind als geradicaliseerd en wat stilaan blijkt, was geen lone wolf. In 1978 trok Leo Tindemans naar de koning om het ontslag van zijn regering aan te bieden nadat hij in het parlement zei “de Grondwet is geen vodje papier.” Nu deze Vivaldi-regering is amper nog een vodje papier, het beleid een amalgaam van papiersnippers en zijn de ministers een origami van papieren ventje en vrouwtjes. Toch blijft dit schaduwtheater van deepfake frusto’s overeind. Wat doen wij eraan? We gaan als klavierruiters met woordenlansen op sociale media op een kruistocht van de onmacht. De masturbatie van likes is zelfbevredigend. Meer krijgen we niet voor elkaar.

Van zootje ongeregeld naar autoritair geregeld zootje

De Vlaamse socialistische partij is onder koning-keizer Rousseau geëvolueerd van een zootje ongeregeld naar een autoritair geregeld zootje. Champagne zuippartij op chique jacht in Cannes, ongewenste intimiteiten, minister ontslagen wegens onbekwaam, nuchtere en zatte racistische uitspraken, eenzijdig verzoekschriften om media te muilkorven en nu last but not least het afkopen van een rechtszaak na een klacht wegens ongewenste seksuele intimiteiten. Het huis van Vooruit heeft geen voorruit meer en moet noodgedwongen achteruitrijden om de shit binnen het voertuig te houden. De partij zou zich beter terugtrekken uit de parlementaire onderzoekscommissies in Kamer en Vlaams Parlement rond ongewenste intimiteiten in de kerk. Ze zou beter de drank- en seksorgie(s) binnen eigen partij onderzoeken en aan banden leggen. Gedenk kameraden: ‘het zaad van uwe matekes kan geen kwaad.’ Als deze week het ontslag van Rousseau niet volgt, dan trekken de socialisten rood van schaamte met een doofpot van Pandora en ezelsoren naar de kiezer.

Dit was niet op de afbraak:

• Alexander De Croo is de beul van Open Vld. Maar hij zal hoogstwaarschijnlijk aan de guillotine ontsnappen.  

• Open Vld: de partij van de doeners heeft afgedaan.  

Geheelonthouder en kluizenaar Frank Vandenbroucke wil roken overal verbieden, behalve na ongewenste seksuele intimiteiten.  

• Het stikstofdrama is terug. Zal het de Vlaamse regering en Zuhal Demir verstikken?

0 CommentsSluit opmerkingen

Laat een opmerking achter