België Bananenrepubliek

De trofee voor oempa-loempa-politicus van de week gaat naar Mathias Declercq. Het bleekblauw afkooksel van Guy Verhofstadt dweilt net als Alexander De Croo het rood-groene kwijl van dogmatisch pestbeleid op. Daarnaast trappelt hij in de blauwe smurrie van zijn eigen onbekwaamheid. Tijdens de storm Ciarán waren de stedelijke speelpleinwerkers niet op de hoogte dat er code oranje heerste. Een interne audit wees al snel uit dat de postduif door de storm nog niet was binnengevlogen en de rooksignalen waren weggewaaid. Het kostte het leven aan een vijfjarig kindje dat in de storm naar buiten werd gestuurd om te spelen.

Winterplan in panne

De trofee voor caramelpoliticus van de week gaat dan weer naar Vicepremier en minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke. Hij wil asielzoekers opvangen in ziekenhuizen. Is het seniliteit, dementie, een ernstig geval van ouderdomsverwardheid of gewoon socialistisch paniekvoetbal. Ik vrees het laatste. Voor het winterplan moet Vivaldi op zoek naar 4000 extra opvangplaatsen. Maar het winterplan is in panne en de winter is coming… fast. De teller staat op amper 500 opvangplaatsen en er slapen nog honderden asielzoekers op straat. Donderdag werd bij de Brusselse politie nog groot alarm geslagen omdat duizenden asielzoekers samentroepten in Molenbeek. Het bleek vals alarm. De storm Ciarán had ze met tent en al in de Molenbeekse souks geblazen, waar ze aan de marktkraampjes bleven haperen.   

Het ‘Racisme Nouveau’ est arrivé

Net als de ‘Beaujolais Nouveau’ straks het land met liters binnenstroomt, wordt Vlaanderen overspoelt met het ‘Racisme Nouveau’ van Conner Rousseau en Louis Tobback. In een interview in ‘Het Laatste Nieuws’ van zaterdag toont Louis Tobback het ware gelaat van het modern socialisme.

De rode roeptoeter en toogfilosoof proclameert dat we állemaal een beetje racist zijn, ook socialisten dus. Hij vergelijkt asielzoekers met ‘meeuwen op een mesthoop’. Meteen verontschuldigt hij zich – terecht – omdat hij Vlaanderen vergeleek met een mesthoop. Dat hij Ghanezen – één bepaalde gemeenschap dus – vergeleek met meeuwen die komen profiteren van het OCMW, daarvoor bood hij geen excuses aan. Wie aan de kust woont weet hoe vervelend schreeuwende meeuwen zijn. Ze pikken je vuilniszakken open en gooien je afval op straat. Ze kakken alles vol. Wanneer je rustig op de Zeedijk wandelt ritsen ze je hamburger uit je hand. Is de vereenzelviging van Ghanese asielzoekers en meeuwen racisme? Neen! Het is het ‘Racisme Nouveau’ van Tobback en Rousseau. Het antwoord van Louis Tobback doet denken aan de excuses van Geert Wilders aan de Marokkaanse gemeenschap. (https://www.tiktok.com/@brawlerforlife/video/7269078619052461344)     

Ook het excuus van Tobback is een extra belediging voor de Ghanese gemeenschap i.p.v. een rechtzetting of verontschuldiging van zijn eerdere racistische uitspraak.”  

Molenbeek geen thuis

Net als Rousseau zegt Tobback dat hij zich niet meer thuisvoelt in Molenbeek. Maar hij zal dat alleen maar zeggen als men hem er naar vraagt. Niet gevraagd zal hij het niet zeggen. Volgens het socialistische ‘Racisme Nouveau’ van Tobback is een racistische uitspraak enkel racistisch als je het zegt zonder dat men er naar vraagt. Nou moe. Volgens het ‘Racisme Nouveau’ van Rousseau is een racistische uitspraak dan weer enkel racistisch als je ze nuchter doet en wanneer je geen animator was in je jeugd. Een voormalige animator met een stuk in zijn kl*ten mag bijgevolg wel zeggen dat je Roma beter matrakkeert.  

Vooruit achteruit

In het zelfde interview voorspelt Tobback dat de strapatsen van Rousseau met 80% zekerheid schade toebrengen aan de partij. Maar deze rode berenmarkt is niet erg, want volgens Tobback zitten er links van Vooruit enkel types met afwijkingen. Ik ben er nog niet uit of hij hiermee mensen met een afwijking beledigt of de groenen en de communisten. Mensen met een afwijking affronteren en disrespecteren door hen te gebruiken als vernederende belediging is geen probleem voor de Leuvense pensionado en voor Vooruit. Hij stopt niet met die ene belediging. Hij vergelijkt vervolgens de communisten met een Aziatische hoornaars. Deze wesp is invasieve exoot die onze biodiversiteit komt verstoren en de bijen stilaan uitmoordt. M.a.w. bedoelt onze Louis figuurlijk dat het illegaal en ongewenst in ons land verblijvende moordenaars zijn. Het kan tellen als uitspraak. Misschien in de marge even aanhalen dat ik ooit leden van de redactie van Doorbraak en gans links Vlaanderen op X over me heen kreeg omdat ik Kristof Calvo, omschreven had als Kristof kalf(o). Wie de onderbroek past trekke hem aan.  

Welkom kameraden

Louis Tobback is een linkse versleten aap met een afwijking, waar een lobotomie geen soelaas meer kan brengen

Ik kocht nog nooit een lidkaart van een politieke partij. Maar nu deed ik het wel. Ik heb mij een socialistische lidkaart gekocht. Want ik was monitor bij de scouts, dus mag ik nu na een vijftal Pornstar Martini’s racistische uitspraken doen. Ik mag ook asielzoekers met dieren vergelijken. Ik mag zeggen – als men mij er naar vraagt – dat ik me niet meer thuisvoel in migrantengetto’s in Vlaanderen en Brussel. Ik mag politici vergelijken met mensen met een afwijking én ik mag politici vergelijken met dieren. Dankzij het ‘Racisme Nouveau’ van Tobback en Rousseau gaat voor mij een nieuwe satirische wereld open. Ik mag dus nu zeggen dat Louis Tobback een linkse versleten aap met een afwijking is, waar een lobotomie geen soelaas meer kan brengen. Dank u Conner en Louis.

Dit was niet op de afbraak:

• De ondergang van Open Vld is compleet nu ook honderden blauwe kwallen aanspoelen op de Vlaamse stranden.  

• De groenen en de socialisten verslijten zich als milieubewuste vredeszeloten. Maar in de haven van Zeebrugge werd de Russische oorlogsmachine gefinancierd door de aankoop van 5,73 miljard kubieke meters Russisch gas. Gas waardoor de CO2- uitstoot enkel maar toeneemt.

Zuhal Demir blokkeert de hypocrisie van Groen en Vooruit en schopt tegen de klimaatkerk van Europa.  

• De Wever gaat voor Vlaamse Welvaart en zet daarmee de diepvries weer op een kiertje.  

0 CommentsSluit opmerkingen

Laat een opmerking achter